Es va fer esperar, però finalment es va produir, la presentació oficial de la nova vitrina Augusta. La presentació ha tingut lloc en l’incomparable marc del Meat Attraction, la Fira del sector carnic, que s’ha realitzat al recinte d’IFEMA (Madrid). Era una fira esperada pel sector, sempre àvid de novetats.

Augusta, amb el coneixement tècnic adquirit pel nostre personal durant 30 anys d’experiència, ha mostrat les seves revolucionàries novetats en el sector del fred industrial. Amb la nova concepció de vitrina, dissenyada i fabricada en territori nacional i que compta amb 2 patents a nivell internacional que aconsegueixen fites tecnològiques sense parangó en el mercat actual.

Disseny vitrina Augusta

D’una banda s’ha sorprès al públic professional visitant, amb l’exclusiu sistema d’obertura de vidres, patentat, de fabricació i distribució exclusiva per part d’Augusta Vitrines. Primerament, el sistema ofereix en la seva concepció una visió total del gènere mostrat, lliure d’ombres, sense obstacles visuals, potenciant els colors, col·locació i el virtuosisme del detallista amb els seus presentaciones. La nova vitrina Augusta a més està dissenyada per al confort del treballador durant la fase de col·locació de gènere, neteja de vidres o retirada del mateix. En conseqüència, l’evolució presentada per Augusta vitrines i exclusiu sistema patentat d’obertura de vidres sorprendre i aviat es va convertir en un dels centres d’atracció de l’estand.

Tecnologia nova vitrina Augusta

Una altra de les grans novetats que va presentar la nova vitrina Augusta ve de la mà de la seva tecnologia.
Construïdes fruit dels estudis tècnics que ens van valer la concessió d’una patent mundial, les nostres vitrines són les úniques que poden garantir l’homogeneïtat de temperatures en tota la superfície d’exposició de producte, condició indispensable per a la bona conservació del mateix.

Pin It on Pinterest